Opdrachtgever:

Jaar:
2010 – 2016

De VanVelzen fansite VanVelzenVrienden.nl (voorheen VanVelzenFans) is een project waar ik rond 2009 samen met Anne van Ruitenbeek ben ingerold. Op de site schrijven we nieuwsartikelen, houden we de agenda up-to-date en zorgen we dat alles wat er op het internet te vinden is over VV, op de site staat. Door de jaren heen heeft de website verschillende jasjes gehad die van mijn hand komen, en momenteel ziet ‘ie er zo uit:

Naast de website zelf hebben we onszelf ook een aantal jaren een groot project gegeven: Met een grote groep VanVelzenVrienden een mooi verjaardagscadeau maken, wat ik van 2009 t/m 2015 met veel plezier heb gedaan. In dat laatste jaar maakte we een website, een boek vol recepten van fans fans en een documentary. Op roelisjarig.nl kun je alle projecten bekijken.

Niet alleen het idee (origineel, attent, goed doordacht), maar ook de uitvoering (zorgvuldig, creatief, mooi) zijn zeer goed gedaan.
Ik durf te stellen dat dit het mooiste cadeau is dat een Nederlandse artiest ooit van zijn fans kreeg!

Door het jarenlang volgen, de website en verjaardagsprojecten zijn we een beetje bevriend geraakt met Roel en zijn team, waardoor we ook geregeld gevraagd worden voor bijvoorbeeld ideeën voor merchandise (zo worden er een armbandje en sleutelhanger verkocht waaraan wij hebben meegedacht), en mogen we met veel plezier helpen met de jaarlijkse VanVelzenVriendendagen, bijvoorbeeld door de gehele dag te documenteren of een ‘VanVelzenVrienden’ paspoort te maken.